Presă

 

ANDU premiat la American Design Awards

Compania sibiană producătoare de confecții textile se numără printre cele trei branduri românești pentru care Agenția Seed Consultants a fost premiată în cadrul competiției internaționale American Design Awards. Andu și Pic Flavours câștigă la categoria “Corporate Identity Design” iar Intact Media Group câștigă categoria „Brochure Design”. Seed Consultants, partener exclusiv în România al rețelei Landor, este singura agenţie românească premiată la această competiţie internaţională. “Aprecierea internaţională demonstrează încă o dată că brandurile româneşti se dezvoltă şi pun accent din ce în ce mai mare pe imagine. Suntem mândri că specialiştii noştri în strategie de brand şi design au ridicat pe podiumul din SUA trei branduri româneşti, fiecare cu valoare mare în categoria sa. Îmi felicit atât colegii, cât şi partenerii de business care au făcut echipă bună cu Seed”, a declarat Dochiţa Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

“Ne bucura enorm acest premiu. Vine ca o confirmare a încrederii acordate agenției Seed cu care am conceput noul brand și sper ca Andu să nu se bucure doar de aprecierea juriului de la American Design Awards ci și de cea a publicului de aici, din România. ” a declarat Hanea Alexandru, Sales Director în cadrul companiei.

Noul brand Andu a fost realizat în toamna anului trecut în urma unei colaborări cu agenția de consultanță și design Seed și va fi dezvoltat în perioada următoare de agenția Promo Management din Sibiu. Prin noua imagine, ANDU țintește o nouă poziționare pe piața de confecții din România, cu o identitate vizuală proaspată, o arhitectură de brand redefinită care să poată fi folosită pentru viitoarele platforme de comunicare și care să transmită valorile brandului: inovație, perseverență, calitate și energie.

ANDU ofera o gamă variată de articole sportive, venind mereu în întâmpinarea nevoilor consumatorului cu idei noi și culori vesele, folosind numai materiale naturale și de calitate. A fost fondată în anul 1997, în Sibiu și s-a extins treptat, la nivel național.

Mai multe detalii aici.