Istoric Andu

 

ANDU a fost înființat în anul 1997, echipa fiind compusă din patru persoane, în demisolul locuinței familiei. Obiectul principal de activitate era producția de pijamale.

După cinci ani,producția a fost relocată într-un spațiu cu capacitatea mărită. Echipa ajunsese la 37 componenți. Gama de produse a fost completată cu treninguri, bluze sport, tricouri, pantaloni. Întreaga gama era deja disponibilă pentru femei, barbați și copii.

În anul 2004 a fost creată propria rețea de distribuție cu acoperire la nivel național.

În anul 2005, am deschis primul magazin, în centrul orașului Sibiu, unde sibienii, și nu numai, au început să cunoască și să prindă încredere în produsele nostre. Au urmat în anii 2008 și 2009 alte magazine în Sibiu, Cluj-Napoca și Baia Mare.

Anul 2009 a dus la o nouă relocare a producției, într-un spațiu care să permită organizarea firmei dupa necesitățile actuale.

În anul 2010 echipa ANDU reușeșete să depășească pragul de 100 de persoane.

În anul 2011 ANDU pregătește și implementează primul proiect de rebranding în parteneriat cu agenția Inoveo și este premiată la American Design Awards cu locul 1 la secțiunea corporate.

Necesitățile clienților au reprezentat o prioritate pentru noi. Datorită acestui lucru am venit în întampinarea clienților cu un magazin online, proiect finalizat in anul 2012.

In anul 2013 este înființată o noua unitate de producție ANDU, în județul Harghita care se alătura astfel deja celei existente în Sibiu.

Activitatea de producție este una complexa și necesită mare atenție. Am decis că trebuie să rămânem în top în ceea ce privește calitatea producției noastre iar în anul 2014 a urmat un amplu proces de retehnologizare a secției de producție.

2015 este anul în care ia naștere prima filiala ANDU din afara tării, situata in Ungaria.