Blog

5 mai 2017

 Așa cum v-am obișnuit, venim cu articole noi din ce în ce mai des. Ultimul produs apărut este compleul de fitness Active Pro.

 

Acest compleu este un produs nou pentru noi, deoarece are în compoziția sa 100% poliamidă, material pe care nu l-am mai folosit până acum decât special pentru echipamentele cluburilor sportive cu care colaborăm. Acest material este recomandat persoanelor care practică activități sportive la un nivel mai înalt , nepermiț...

Citește mai mult

Drumețiile de primăvară încep să își facă loc în planurile noastre de weekend și o dată cu acestea, începem să ne gândim să facem mai mult sport în aer liber. Se știe din vechi timpuri că mișcarea în aer liber te eliberează de stres, îți umple sufletul de bucurie și de entuziasm și te pregătește pentru o nouă săptămână ce își face apariția la orizont.

Cu vremea frumoasă de afară, cine vrea să își petreacă timpul într-o sală de fitness aglomerată? ...

Citește mai mult
29 mar. 2017
1 mar. 2017

Viata cotidiană în continuă mișcare, caracterizată de viteză, ne obligă să alegem ținute ce conferă confortul necesar. Stilul sport are în mod cert această caracterizare.

Cel mai important lucru pentru noi este ca tu să îți alegi o ținută astfel incât să te simți bine, iar elementele prezente să fie în armonie cu personalitatea ta.

Colecția din acest sezon este caracterizată de 4 elemente cheie: simplitate, funcționalitate, confort și calitate.

Func...

Citește mai mult
11 aug. 2017

De ce să ne bucurăm că există un trend cu haine de sport de zi cu zi, care este valabil oricând?

( pentru ca Andu aparține acestei categorii, pe lângă cea de haine pentru desfășurareaactivitățilorîn sală)

Hainele pentru activități sportive lente sau pentru mișcarea de zi cu zi sunt , până în prezent, cele mai sănătoase și usor de purtat de pe piața modei.

Te-ai întâlnit vreodată cu o persoană la supermarket făcându-și cumpărăturile în același out...

Citește mai mult

Atunci când ești un împătimit al sportului, nu mai contează că e vară afară si temperaturile cresc tot mai mult. Îți găsești un cadru adecvat și distracția poate începe. Nu mai ai nici o scuză să te oprești din antrenamentele zilnice și partea bună este că, cu puține improvizări, ți-ai făcut un cadru bun pentru a te apuca de treabă.

Principalul atu pe care îl are vremea bună este că poți să desfășori cât mai multe activități în aer liber, indifer...

Citește mai mult
15 iun. 2017
15 iun. 2017

Nu-ți place nici să alergi, nici să pedalezi, nici să te aventurezi pe potecile montane...iar despre mersul la sală nici nu mai vorbim....pentru ca iți dorești totuși să faci sport, îți propunem pentru zilele de weekend în care nu vrei să stai în casă, fitwalking.

Este o activitate nouă, destinată oricui, și care poate deveni un înlocuitor cu succes pentru exercițiile cardio sau pentru alergare. De asemenea, este o disciplină sportivă care pune a...

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3