Blog

11 aug. 2017

De ce să ne bucurăm că există un trend cu haine de sport de zi cu zi, care este valabil oricând?

( pentru ca Andu aparține acestei categorii, pe lângă cea de haine pentru desfășurarea activităților în sală)

Hainele pentru activități sportive lente sau pentru mișcarea de zi cu zi sunt , până în prezent, cele mai sănătoase și usor de purtat de pe piața modei.

Te-ai întâlnit vreodată cu o persoană la supermarket făcându-și cumpărăturile în același o...

Citește mai mult

Atunci când ești un împătimit al sportului, nu mai contează că e vară afară si temperaturile cresc tot mai mult. Îți găsești un cadru adecvat și distracția poate începe. Nu mai ai nici o scuză să te oprești din antrenamentele zilnice și partea bună este că, cu puține improvizări, ți-ai făcut un cadru bun pentru a te apuca de treabă.

Principalul atu pe care îl are vremea bună este că poți să desfășori cât mai multe activități în aer liber, indifer...

Citește mai mult
15 iun. 2017
15 iun. 2017

Nu-ți place nici să alergi, nici să pedalezi, nici să te aventurezi pe potecile montane...iar despre mersul la sală nici nu mai vorbim....pentru ca iți dorești totuși să faci sport, îți propunem pentru zilele de weekend în care nu vrei să stai în casă, fitwalking.

Este o activitate nouă, destinată oricui, și care poate deveni un înlocuitor cu succes pentru exercițiile cardio sau pentru alergare. De asemenea, este o disciplină sportivă care pune a...

Citește mai mult
15 nov. 2017

E mijlocul lui noiembrie...toamna deja și-a instalat cortul și mai are de gând să stea mult și bine.

După ore întregi de muncă la birou sau pe teren, ore în care ai visat momentul în care ajungi acasă și te relaxezi cu o cană de ceai și o carte bună, ziua se anunță a fi gata. Ce poate fi mai frumos decât să îți duci la îndeplinire visul?

Andu te ajută și de data aceasta și îți propune pijamalele din bumbac pieptănat de cea mai bună calitate, căld...

Citește mai mult

    De curând am deschis un nou magazin marca Andu în incinta Sun Plaza Mall din Bucureşti. 

    Magazinul este ceva nou pentru noi, mult mai mare decât cele existente; designul de bază se păstrează, dar sunt aduse elemente noi, ce îi dau un aer modern, stylish şi plin de culoare.

    Atunci când eşti o companie care încearcă să se păstreze la un nivel cât mai ridicat pe piața din România, ideea de a deschide un magazin nou în cel mai mare oraş din...

Citește mai mult
16 oct. 2017
24 aug. 2017

Andu îți propune pentru acest început de an școlar o colecție de haine diferită de cele trecute.

Colecția destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-7 și 8-15 ani propune sortimente vestimentare în stil sport-urban. 

 Ținutele îi îndrumă pe copii la mișcare, să se manifeste liber, neconstrânși, prin diverse activități urbane distractive și în același timp benefice pentru un corp și o minte sănătoase. Propunerile vestimentare invită la activită...

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3