Blog

14 iul. 2016

Poate nu întotdeauna când facem mișcare ne gândim la alegerea corectă a echipamentului potrivit pentru sportul pe care-l practicăm. Și pe bună dreptate, pentru că nu întotdeauna are o importanță la fel de mare. Totuși, uneori poate să facă diferența între un succes și o accidentare, între un antrenament reușit și un stres inutil la care ne-am supus. Așa că, încercăm să venim în continuare cu câteva sugestii și sfaturi pentru alegerea corectă a ec...

Citește mai mult

Poate mai puțini dintre voi știu că, pe lângă magazinul online unde găsiți toate produsele Andu, avem și o rețea de magazine în care puteți intra, vedea, proba și achiziționa produsele noastre. Așa că azi ne-am gândit să vi le prezentăm pe scurt.

Primul magazin pe care l-am deschis „offline” este magazinul din incinta Polus Center din Cluj-Napoca. Acesta a fost deschis în anul 2008, iar inițial se întindea pe o suprafață de 48 mp. În 2014 a trecut...

Citește mai mult
24 iun. 2016
30 mai 2016

Călin Mohan este graphic designer la Andu. Este de asemenea și cel mai tânăr angajat din echipa noastră, iar noi am fost curioși să discutăm cu el despre job-ul lui, despre cum a început, continuat și cum se raportează acum la munca lui. Iar toate acestea, să vi le spunem mai apoi și vouă. Iată ce a ieșit:

De ce ai ales să lucrezi la Andu?

Încă de la primul contact pe care l-am avut cu firma, am rămas plăcut impresionat de profesionalismul cu care ...

Citește mai mult
29 mar. 2017

Drumetiile de primavara incep sa isi faca loc in planurile noastre de weekend si o data cu acestea, incepem sa ne gandim sa facem mai mult sport in aer liber. Se stie din vechi timpuri ca miscarea in aer liber te elibereaza de stres, iti umple sufletul de bucurie si de entuziasm si te pregateste pentru o noua saptamana ce isi face aparitia la orizont.

Cu vremea frumoasa de afara, cine vrea sa isi petreaca timpul intr-o sala de fitness aglomerata? ...

Citește mai mult

Viata cotidiana in continua miscare, caracterizata de viteza, ne obliga sa alegem tinute ce confera confortul necesar. Stilul sport are in mod cert aceasta caracterizare.

Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa iti alegi o tinuta astfel incat sa te simti bine, iar elementele prezente sa fie in armonie cu personalitatea ta.

Colectia din acest sezon este caracterizata de 4 elemente cheie: simplitate, functionalitate, confort si calitate.

Func...

Citește mai mult
1 mar. 2017
28 feb. 2017

Intr-adevar, si micutii stilisti sunt in pas cu tendintele! Si avem totul pentru cerintele lor. Descopera sectiunea dedicata copiilor si incurajeaza-ti baietelul sau fetita sa-si aleaga piesele preferate din selectia noastra de imbracaminte, de la tricouri si pantaloni  pana la treninguri de cea mai buna calitate, ce pot fi folosite atat in timpul liber, cat si in momentul desfasurarii anumitor activitati sportive care ii antreneaza  si ii fac ma...

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2